.

 

U organizaciji Agencije za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine, 30.11.2022. godine uposlenici sarajevskog Općinskog suda prisustvovali su jednodnevnom inhouse programu stručnog usavršavanja na temu: „Poslovna komunikacija“.

U biblioteci suda prva grupa polaznika prošla je obuku iz oblasti osnova poslovne komunikacije, etičkog ponašanja i komunikacijskih pravila u radnom okruženju.
Predavač je bila dr.sci. Samira Demirović, a planirano je da u narednom periodu svi uposlenici suda prođu predmetnu obuku.

ADS2

 DBAtotic205

Poštovane/i,

Dobrodošli na web stranicu Općinskog suda u Sarajevu. Naš osnovni zadatak je dosljedno sprovođenje principa zakonitosti i ustavnosti te neovisno i transparentno postupanje u svim sudskim postupcima.
Cilj nam je da učesnicima u postupcima koji se provode pred ovim sudom omogućimo kvalitetnu i blagovremenu pravnu zaštitu uz poštivanje principa jednakosti svih pred zakonom kao i uspostavljanje povjerenja građana u objektivno i nepristrasno postupanje sudija u svim predmetima.
Iskreno se nadamo da ćete na našoj web stranici pronaći potrebne informacije, a informacije koje se ne nalaze na istoj, dobiti putem naših telefonskih linija.
Vaša mišljenja, prijedloge i sugestije o web stranici možete dostaviti putem emaila info@oss.ba

S poštovanjem,
Damir Batotić

 

 

 

 

 

stecaj