.

 

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Kantonu Sarajevo, a radi zaštite zdravlja uposlenika Općinskog suda u Sarajevu kao i zdravlja stranaka (građana) te s ciljem sprječavanja širenja zaraze izazvane koronavirusom, Janja Jovanović, predsjednica suda, donijela je izmjenu Naredbe 065-0-Su-002265 od 06.11.2020.g.

U skladu sa novom Naredbom broj 065-0-Su-002677 od  30.12.2020. godine, određuje se novo vrijeme za prijem stranaka i to od 09.00 do 15.00 sati.

Shodno navedenom, stranke neće moći ući u zgradu suda prije 09 niti poslije 15 sati, osim po pozivu suda.

 

Naredba stupa na snagu danom donošenja, a primjenjuje se od 04.01.2021.godine.

Naredbu Predsjednice suda možete preuzeti ovdje

 

Dobrodošli na web stranicu Općinskog suda u Sarajevu

Na našoj stranici možete pronaći informacije o Općinskom sudu u Sarajevu, organizaciji, nadležnostima, strukturi i o ostalim relevantnim podacima.

Naš rad predstavlja simbiozu pregalaštva i humanosti kako bi  naši klijenti, građani, imali što objektivniju i funkcionalniju uslugu.

Modernizacijom i profesionalnijim pristupom upravljanju i organizaciji rada Općinskog suda nastojimo biti točak promjena u cjelokupnom pravosuđu jer smo svjesni činjenice da je uspjeh Općinskog suda u Sarajevu istovremeno i uspjeh pravosudne i ekonomske reforme u Bosni i Hercegovini.

Vaši komentari, mišljenja i prijedlozi o web stranici su dobrodošli!

Nadam se da ćete posjetom našem web sajtu pronaći sve neophodne informacije koje Vam trebaju.

S poštovanjem,
Janja Jovanović

 

 

 


javnioglas