.

 

 

Obavještavamo javnost da od ponedjeljka, 30.03.2020. godine, stranke neće moći ući u zgradu Suda bez zaštitnih maski i rukavica.
Na ulazu će biti postavljene staze za dezinfekciju obuće svih lica koja budu ulazila u zgradu Suda kao i sredstva za dezinfekciju ruku.
Ovakva Odluka donesena je s ciljem prevencije djelovanja i sprečavanja širenja zaraze uzrokovane Coronavirusom, a shodno važećim mjerama Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo.

 

Dobrodošli na web stranicu Općinskog suda u Sarajevu

Na našoj stranici možete pronaći informacije o Općinskom sudu u Sarajevu, organizaciji, nadležnostima, strukturi i o ostalim relevantnim podacima.

Naš rad predstavlja simbiozu pregalaštva i humanosti kako bi  naši klijenti, građani, imali što objektivniju i funkcionalniju uslugu.

Modernizacijom i profesionalnijim pristupom upravljanju i organizaciji rada Općinskog suda nastojimo biti točak promjena u cjelokupnom pravosuđu jer smo svjesni činjenice da je uspjeh Općinskog suda u Sarajevu istovremeno i uspjeh pravosudne i ekonomske reforme u Bosni i Hercegovini.

Vaši komentari, mišljenja i prijedlozi o web stranici su dobrodošli!

Nadam se da ćete posjetom našem web sajtu pronaći sve neophodne informacije koje Vam trebaju.

S poštovanjem,
Janja Jovanović

 

 

 


javnioglas